* * * * * * * MAJALAH AREA edisi 93, "THE DOG ISSUE" sudah beredar * * * * * * * Untuk berlangganan majalah AREA silakan hubungi kami di 021 769 3571 / 72 * * * * * * * DOWNLOAD YOUR AREA MAGAZINE DIGITAN VERSION NOW. For detail click AREA MAGZ, HERE * * * * * * *

Wednesday, October 18, 2006

Peta Monorail Jabodetabek


Kalau melihat dari PETA nya sih, cukup ambisius. Tapi kalau membayangkan proses pembangunannya yang biasanya berimbas TOTAL GRID LOCK! Hmm ... really nasty. Mendingan mulai kerja dari rumah deh.

But, who knows, Sutiyoso's dream might come true after all ...

ARE YOUR FOR OR AGAIST JAKARTA MASS RAPID TRANSIT?
SUBMIT YOUR VOICE BELOW ...

5 comments:

Maylaffayza said...

That looks like a good plan... In the meantime, I think I'll ride in the backseat of my car

Anonymous said...

Give DKI gov't the chance to proof them self right. But do give them deadlines. If they can't commit with the given time, better do something else. Enforcing people to work from home is not a bad idea.
Or, start the old habit of bicycling to the office will do no harm.
-ano

Maverick Indonesia said...

I'm in support of a good mass transit system in this crazy town. Let's just hope that the Monorail system is not built asal-asalan and become bobrok after 5 years of use.

Anonymous said...

Kl gue sih agak sebel ngeliatnya. Buntutnya pasti cuma bikin rusuh aja! Mending perlebar & perbanyak jalan raya.

Trus, truk2 yang lewat jalan TOL di batasin waktunya. Kl bisa mereka (truk2 itu) hanya boleh lewatin TOL dalam kota di atas jam 8 malam s/d subuh

lady driver said...

in your w*t dream pak gubernur..! beberapa tahun lagi mendatang gubernur ganti,peraturan dan tata kota ganti juga. sekarang jalan macet krn pembangunan MRT, kalau udah jadi macet krn listrik mati atau penyangga ambruk atau sistem otomatis rusak atau.. atau.. pernah lewat jalan buncit raya jam 10 pagi tanpa foraider pak..? you should try sometime..!